Delta i fakkeltoget mot regjeringens rovviltvedtak

 


Ved forrige fakkelmarkering for en demokratisk ulveforvaltning deltok om lag 3000 personer, 45 busser fra Trøndelag i nord til Agder i sør.

Lederen i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng, håper så mange som mulig blir med til Oslo 8. januar for å delta i fakkeltoget mot regjeringens rovviltvedtak.

Leder i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng.

Leder i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng, sier følgende om regjeringens vedtak og fakkelmarkeringen:

– Vi må kunne forlange en rovviltpolitikk som er til å stole på. Denne regjeringen kan vi tydeligvis ikke stole på i rovviltsaker, og det er svært synd. Vi forlanger at vi får politikere med politisk ryggrad, og som står ved de vedtak som er gjort. Regjeringen unnlater bevisst å etterleve Stortingets klare vedtak, og forsøker seg på omkamp etter omkamp. Dette kan vi ikke sitte stille og se på. Derfor vil vi vise vår flammende protest i Oslo den 8. januar. Jeg oppfordrer så mange som mulig til å bli med til hovedstaden denne viktige kvelden, sier Aas-Eng.

I Hedmark er det satt ned ei egen aksjonsgruppe, som har sørget for et omfattende transportopplegg. Organisasjonene ovenfor er representert i aksjonsgruppa, og samarbeider om opplegget.

Meld deg på Facebookarrangementet «Fakkeltog mot regjeringens rovdyrvedtak» for løpende oppdateringer. Her vil du finne program og løpende oppdatering om arrangementet. Det er satt opp felles transport med buss fra en rekke steder.

Påmelding til buss gjør du her:
Hedmark: www.deltager.no/fakkeltoghedmark
Østfold: www.deltager.no/rovdyrpolitiskfakkeltog