Glommen i god dialog med kommende skogbrukere

Skogbruksleder Øivind Kvarnstrøm i dialog med spørrelystne elever.

Denne uka var Glommen deltager på en vellykket yrkes- og utdanningsmesse på nye Kongsvinger ungdomsskole. Det var mye folk som besøkte messen og for elevene handlet det om et av de viktigste valgene i livet.

Glommen stilte med ungdommelig mannskap og satset på teknologi, levende film og budskap om trivsel i skogen. Skogbruksleder Øivind Kvarnstrøm og regionsjef Fredrik Christiansen kom lett i dialog med spørrelystne elever. Gledelig mange hadde hørt om Glommen og syntes maskiner, skog og trebruk hørtes ut som et spennende område. Det var over 50 utstiller fra alle bransjer og områder. Alt i alt var det omtrent 300 personer innom i løpet av kvelden.

På standen ved siden av oss stod Sønsterud videregående skole med sin hogstsimulator.

Næringen var samlet

På standen ved siden av oss stod Sønsterud videregående skole med sin hogstsimulator. Og gutta og jentene stod nærmest i kø for å dra i spaker og få på seg tredimensjonale mosterbriller

Glommens quiz avslørte heldigvis et godt innblikk i basic skogbruk. På spørsmålet om hvor mange trær som hogges av Glommen hvert år var treffprosenten høy, og nesten ingen lot seg lure på spørsmålet om EDEL var en ny deltager i «Paradise Hotel», en ny julesjokolade eller Glommens nye skogskjøtselsstrategi.

Ved riktig svar vanket det EDEL t-skjorter og Glommen kopp på de ivrige ungdommene.

Ved riktig svar vanket det EDEL t-skjorter og Glommen kopp på de ivrige ungdommene.