Lang kø for å prøve seg som hogstmaskinfører

Fullt hus på Markermessa.

De 70 utstillerne, hvorav 40 lokale næringsdrivende og 30 lag og foreninger, var kjempefornøyd med publikumstilstrømningen under Markermessa 2.-4. november. Lederen for Markermessa, Helene Rødseth, kunne fortelle at det var over 2000 besøkende innom i løpet av helgen.
 
– Vi samarbeidet om vår stand med skogeierlaget i Marker, Holth Skogsdrift AS og Granli Skog. Tillitsvalgte og ansatte bidro med stort engasjement på Glommens stand, forteller salgs- og utviklingsleder Niklas Buer. 
 
Høydepunktet blant unge og voksne var nok besøket fra John Deere. De stilte med et autentisk førermiljø for kjøring av hogstmaskin og lassbærer. Med denne simulatoren kunne publikum utfordre seg selv med både hogging og kjøring under kyndig hjelp og veiledning fra Terje Rundberget fra John Deere på Kongsvinger.
 
– For Glommens del var dette en fin anledning til å møte lokale skogeier, både til en formell og uformell prat i hyggelige omgivelser, sier Niklas Buer. 
– For vår del samarbeidet vi med skogeierlaget i Marker, Holth Skogsdrift AS og Granli Skog som alle bidro med stort engasjement på Glommens stand, forteller Niklas Buer.