Gunnar Aakrann Eek er ansatt som CFO

Gunnar Aakrann Eek (46) er ansatt som CFO i Glommen og begynner i stillingen 1. oktober.

Gunnar er utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt universitetet i Edinburgh, Skottland og kommer fra stillingen som kredittsjef i Sparebank 1 Finans Østlandet AS. Han har de siste 18 årene hatt ulike lederstillinger i Sparebank1 Østlandet og Telenor, blant annet som banksjef i Sparebanken Hedmark, region Østerdal.

Gunnar er skogeier og kommer fra Gaarder gård som ligger sentralt i Leiret, sentrum av Elverum. Gaarder har dannet grunnlaget for mye av Elverum sentrum. Her bor han sammen med kone, to barn og en svart elghund.

– Vi ønsker Gunnar velkommen. Ny teknologi og økende forventninger fra våre kunder endrer spillereglene. Med Gunnar på laget har vi fått en som kjenner oss som skogeier, som kan finansiering og digitalisering og som nå skal bidra til at vi forvalter våre ressurser bedre og jobber enda smartere, sier administrerende direktør Gudmund Nordtun.