Her er Glommens nye tjenestebiler

Fornøyde karer – fv Øyvind Sørlie, Lars-Erik Engebretsen, Roy Arne Martinsen, Knut Håkon Ouren, Espen Carlsen, Gudmund Nordtun og Olli Gjems.

I alt 21 Toyota Hiluxer med spenstig farge og Glommen-dekor blir klargjort for levering før jul. De seks første rullet ut i dag.

Det var en skikkelig guttedag for de seks første skogbrukslederne som fikk overlevert nøklene til hver sin bil hos Sulland på Hamar i formiddag.

– Dette betyr mye for skogbrukslederne i Glommen. Ikke bare i forhold til markedsføring og profilering av bedriften, men i forhold til å bli satt pris på av arbeidsgiver. Vi er førsterekka i Glommen, vi har stor kontaktflate og vi dekker en betydelig geografi. Med uniformerte biler er det ingen tvil om hvem vi representerer, sier skogbruksleder Knut Håkon Ouren i Rendalen.

– Tilbudet om tjenestebil er blitt godt mottatt. Drøyt halvparten av våre skogbruksledere har inngått avtale, og vi har fått signaler om at flere vil benytte tilbudet på sikt. Bak  beslutningen ligger det en grundig økonomisk analyse. Med dagens nivå på variable kostnader kommer vi bedre ut med tjenestebilordningen enn med nåværende ordning – da har vi ikke hensyntatt noen form for markedsføringseffekt eller at vi mener at dette er et stort pre for oss for eksempel i forhold til rekruttering, sier AD Gudmund Nordtun.

Fra nord til syd

Fra i dag vil det meste av Glommens geografi ha en profilert bil på veien, deretter ruller de resterende bilene fortløpende ut. Knut Håkon Ouren i Rendalen, Øyvind Sørlie i Trysil, Lars-Erik Engebretsen i Solør, Olli Gjems i Vinger og Odal, Espen Carlsen i Havass og Roy Arne Martinsen som drifter Glommens forvaltningsoppdrag gjennom Statskog-avtalen stod øverst på lista i første runde.

Tradisjonen tro feiret Sulland overleveringen med marsipankake og kommentaren fra Gudmund Nordtun på vei ut av møterommet etter signering lot ikke vente på seg.

– Det er trolig den dyreste marsipankaka jeg kommer til å spise.

Glommens AD Gudmund Nordtun takker bilselger Steinar Hekne Skansbo hos Sulland for handelen.
Spenstig farge og dekor.
Gudmund Nordtun overleverer bilnøkkelen til en veldig blid Øyvind Sørlie.