– Veldig godt fornøyd med responsen på møtene så langt

– Oppsummert har vi hatt gode diskusjoner og båret inn ekstra stoler på hvert av de tre andelseiermøtene som er avholdt til nå, sier organisasjonssjefen fornøyd.

Ivar Stuve mener at andelseiermøtene er blitt en godt innarbeidet arena som medlemmene viser at de setter pris på. Han trekker fram oppmøtet i Havass som helt enestående, fra forrige møte hvor det møtte en håndfull til et oppmøte på 65, er imponerende.

– Dagsaktuelle temaer med Glommens toppledelse som innledere og medlemmer som bidrar til en uhøytidelig og avslappet stemning, er inspirerende. I alle møtene er det stilt gode og relevante spørsmål, ispedd treffende kommentarer. At Glommen-skuta leverer legger heller ingen demper på stemningen.

Interessen for Norske Skog er naturlig nok stor om dagen. Det fenger nok ekstra å få en oppdatering på situasjonen og høre Glommens standpunkter fra styreleder Ole Th. Holth og AD Gudmund Nordtun. Kompleksiteten rundt tømmerprising, oppdatert markedsnytt og lanseringen av Glommens skogeier-App ser også ut til å treffe.

– Men i går kveld var det to Oslo-skogeiere som imponerte meg mest. Tur-retur Oslo-Elverum for et kveldsmøte, en kaffekopp og et wienerbrød. Det er ekte kjærlighet!

Møtene forsetter til uka.