Kårer Glomdalsregionens fineste skogsbilveg

Vinneren får en komplett Drammensslodd m/ P300 Stålinnlegg, Transportgaffel m/ 3-punktfeste stropper og kjettinger klar til bruk!

Bli med i konkurransen om en komplett Drammensslodd m/ P300 Stålinnlegg, Transportgaffel m/ 3-punktfeste stropper og kjettinger klar til bruk!

Prosjektet «Vegpådriver for Glåmdalsregionen» har dratt i gang en konkurranse for å kåre Glåmdalsregionens fineste skogsbilveg. Premien er en komplett Drammenslodd levert av Drammenslodden.

– Kvaliteten på skogsbilvegene i Glåmdalsregionen er generelt meget bra. Vi ser også at dette prosjektet sørger for at der vi har etterslep eller behov for punktutbedringer av flaskehalser gjøres ytterligere investeringer. Med dagens rammevilkår er det heller ingen grunn til å vente med investeringer på veg, sier Håkon Skaraberget.

– Vi håper at flere av de gode skogsbilvegene våre blir med i konkurransen, sier han.

Egen jury

Bedømmingen av Glåmdalsregionens fineste skogsbilveg vil bli utført av en jury bestående av Henrik Tvengsberg, Prosjektleder «Vegpådriver for Glåmdalsregionen», Tore Holaker, Fylkesskogmester driftsteknikk, Fylkesmannen i Hedmark,  Øyvind Juliussen, Skogbrukssjef Nord-Odal kommune og Håkon Skaraberget, regionsjef i Glommen Skog.

Send inn deltakerskjema innen 14. august

For å delta i konkurransen må skogeier/veieier melde inn sin skogsbilveg ved å fylle ut et deltakerskjema og legge ved tre bilder innen 14. august. Skjemaet sendes prosjektleder Henrik Tvengsberg, e-post henrik.tvengsberg@grue.kommune.no, eller til Grue kommune Postbok 94, 2261 Kirkenær.

Til deltakerskjema