Glommens nye næringspolitiske sjef

– Vi har ansatt Gunnar Gundersen som ny næringspolitisk sjef.

Gunnar har sittet på Stortinget i for Høyre siden 2005, er bosatt på Flisa og har en skogeiendom der. Han er utdannet økonom fra University of Wisconsin, Madison med fordypning i skogbruksøkonomi fra University of California, Berkeley fra 1982.

Frem til han ble selvstendig næringsdrivende i 1985 var han forskningsassistent ved Institutt for skogøkonomi ved Universitetet på Ås. I tillegg har han blant annet vært administrerende direktør i Rena emballasje 1993–1997 og daglig leder i Åsnes næringshage 2004–2005. Gunnar har også vært styreleder i Norskog, Losby bruk og Skogbrand og har lang erfaring fra både skogbruk, næringspolitikk og øvrig politisk arbeid.

– Vi ser frem til og få Gunnar på laget og ønsker han velkommen til Glommen fra 01.12.2017, sier Gudmund Nordtun.