Grand opening av Royal Alvdal Hall

– Det er stort og flott og i Royal Alvdal Hall, sang transportør Vidar Fossen og bandet i en egen tolkning av Åge Aleksandersens kjente låt under åpningsseremonien 26. april.

– Det var stilig og gjennomtenkt åpning, forteller Per Skaare som var Glommens representant under åpningsseremonien. – Materialstablene som var spredt utover hallen ble brukt både som bord, stoler og scene. Vi fikk en strålende velkomstsang, korte fine taler, elegant servering av fingermat og omvisning i den nye prakthallen. Seremonien ble avsluttet med nok et fiffig poeng – kaffe og Royal Is.

All ære til ansatte

I åpningstalen sin gir daglig leder Roar Voll de ansatte æren for at Skurlaget nå har en kapasitet tilsvarende 50 prosent av det norske markedet. Selskapet sysselsetter 80 personer og er blant de største private bedriftene i Nord-Østerdal.

Vår virkelige konkurransekraft ligger i alle ansatte i Skurlaget. Det er vi som er ansatt i Alvdal Skurlag som gjør at kundene kommer tilbake til oss.  Resultatet av den arbeidsinnsatsen som gjøres har resultert i at vi har gått fra 50 millioner i omsetning fra starten av 2000-tallet til 215 millioner  i 2016. Går det som vi tror i årene som kommer skal vi passere 300 millioner i omsetning innen 2020, sier han.

Tidlig ute med elementbygg

Royal Alvdal Hall er ett av Norges største tømmerbygg. Bygget er ført opp med  veggelementer av heltre fra egen fabrikk i Vingelen og bygget har ett  innvendig gulvareal  på 4100 kvadratmeter gulvareal. Bruk av heltre i veggelementene gjør at bygget fremstår som ett laftebygg. Alvdal Skurlag  har i de siste 10 årene levert over 100 bygg basert på denne byggemetoden som passer like bra på mindre garasjer som større bygninger.

Glommen er største eier i Alvdal Skurlag (37,1%).  I 2014 ble selskapet fusjonert med Materialbanken AS i Vingelen som var en av pionerene i utviklingen av elementbygg i heltre. I åpningstalen ble det også delt ut honnør til eierne.

–  Vi er heldige med våre langsiktige eiere, sa Roar Voll.