Vi holder stengt 23. – 25. august

Glommen-ansatte på fag- og sosial utferd til Karlstadindustrien.

Det kan være vanskelig å få tak i oss de nærmeste tre dagene. I løpet av disse dagene skal Glommen-ansatte blant annet se nærmere på hvordan skogsråstoffet blir bearbeidet før det ender hos forbrukeren som byggematerialer og drikkekartonger rundt omkring i verden. Besøket innledes ved Storas anlegg i Karlstad og avsluttes med et besøk ved Moelven Vänerply, Skandinavias eneste plywood-produsent. Men det er det sosiale og bedriftsinterne som vil ha hovedfokus på samlingen. Etter fusjonen med Havass teller Glommen 70 ansatte fra Røros i nord til Kornsjø i sør.

– Organisasjonen har vokst i omfang og geografi og våre ansatte er godt spredt innenfor denne geografien. Det er få anledninger hvor vi har mulighet til å bli bedre kjent også utenom arbeidstid. Turen har vært planlagt i lengre tid, og vi mener det er spesielt viktig å gjennomføre den etter Helge Urstrømmens brå bortgang. I denne fasen sitter mange med spørsmål om veien videre og denne utferden vil være en god anledning til å ta opp ulike temaer. Vi er glade for at styreleder Egil Magnar Stubsjøen også deltar på turen, sier konstituert daglig leder Yngve Holth.

Fredag 26. august er vi tilbake for fullt.