Glommen med egen stand på Jakt- og Fiskedagene

Neste uke starter De Nordiske Jakt og Fiskedager på Skogmuseet. Fra 11. til 14. august arrangeres den største møteplassen for friluftsinteresserte i Norge.

– Som tidligere år finner du oss på Skogbrukstunet, i tillegg er vi å finne på egen stand. Representanter for Glommens skogbruksledere vil være til stede på standen alle dager. Har du noe ugjort i skogen eller har skogfaglige spørsmål håper jeg du stikker innom og slår av en prat med en av oss, oppfordrer regionsjef Sverre Holm.

Hvordan smakte skogskosten og hvor mange joysticks har en hogstmaskinfører til rådighet?

I løpet av de 54 årene som er gått siden Jakt- og Fiskedagene ble arrangert for første gang har skogbruket gått fra å være en utpreget manuell og fysisk tung arbeidsplass til å bli teknologisk utfordrende med høye produksjonskrav.

– Bli med opp i Komatsus nyeste hogstmaskinmodell og se hvor avansert en moderne hogstmaskin er. Uten mat og drikke fungerer hverken dagens eller gårdagens skogshelter. Hos oss kan du få smake på skogskost fra gamle dager, sier Holm.

Gode tilbud fra våre samarbeidspartnere

I år har vi fått med oss Jon Kristian Høye som driver Viltrapporten – et digitalt verktøy for den rettighetsbaserte utmarksdriften hvor du blant annet kan innrapportere sett og skutt elg online og via SMS.

–  Du finner oss på Jakt og Fisketorget. Stikk innom oss for en trivelig skogprat!