Bestill skogkulturtjenester på nettet

Skogen venter ikke på deg
– invester i ungskogpleie nå.

De framtidige tømmerinntektene kan reduseres betraktelig dersom ungskogen ikke skjøttes. Skogfondsordningen i kombinasjon med kommunale tilskudd, gir deg en unik mulighet til å utføre skogkultur for en rimelig sum.

Nå kan du bestille skogkulturtjenetser på nettet

Klikk på linken bestillingsskjema for elektronisk utfylling.

Så fort bestillingen din er behandlet vil du bli kontaktet av din lokale skogbruksleder som hjelper deg med å planlegge årets skogkultursesong. Vi har meget kvalifiserte skogsarbeidere gjennom sesongen til å utføre dette arbeidet, og vi gir deg konkurransedyktig pris på forhånd pr dekar for utført arbeid inkl kvalitetsgaranti og etterkontroll. Hvis du trenger hjelp med skogkultur, har Glommen lang erfaring innenfor ungskogpleie, forhåndsrydding og planting.