8. april: Fagdag med futt på Skogbrukets Dag i Eidskog

8. – 9. april arrangeres Skogbrukets Dag i Eidskog. Fredag blir det fagdag på Bøndenes Hus etterfulgt av Fjøspub på Søstun Gård. Lørdag blir det skogdag for små og store på Søstun Gård.

– Fagdagen er full av høydepunkter og med god tid til spørsmål, diskusjon, debatt, pauser, kaffe, mat og prat. Møt presis og bli med oss hele dagen, oppfordrer primus motor for arrangementet, Britt Godtlund.

Skogbrukets Dag i Eidskog er et stort skogfaglig samarbeidsprosjekt mellom Prosjekt Skogsbilveg, Magnor Næringshage, Eidskog Kommune og Søstun Gård.

– Sammen med sponsorene våre, foredragsholdere, utstillere, ildsjeler, frivillige, innpiskere, deltakere & medhjelpere lager vi en heidundrende vårfest for alle som vil være Eidskoging for ei helg! I år har vi også laget et «SD-magasin» så du blir kjent med oss i forkant og finner praktisk informasjon, forteller Britt Godtlund.

Glommen er med og markerer dagen

– Arrangementet passer godt inn i våre ambisjoner og vår satsing for 2016. Det er viktig for oss å være til stede og utvikle skogbruket lokalt og våre skogbruksledere er klare for en skogprat. Under fredagens fagprogram kommer regionsjefen i Sør-Østerdal, Sverre Holm, med frisk påstand om at det er for lite skog i Eidskog. Møt opp og finn ut om det er hold i denne påstanden, oppfordrer Ivar Stuve.

Velkommen til fagdag som inspirerer og involverer!

Programmet finner du på denne linken

Påmelding til Britt Godtlund, tlf. 971 42 922 (deltakeravgift kr 200,- betales ved frammøte).